--> Inloggen
 
 

KNBB Rotterdam Open 10-ball 2014

Algemene informatie

Op 7 september 2014 wordt in Thurston Rotterdam het eindtoernooi van het KNBB Rotterdam Open 10-ball 2014 gespeeld. Op 6 september zijn er hiervoor kwalificatie toernooien in Plan B, SPC Woensel, Cue Action Groningen en Thurston Rotterdam (zie ook de kalender). In Thurston zullen twee toernooien plaatsvinden. Alle informatie over dit toernooi en alle andere open toernooien kan je vinden onder het kopje Info en reglementen.

Punten behaald bij het KNBB Rotterdam Open 10-ball 2014 tellen mee voor het bepalen van de geplaatste spelers voor het Nederlands Kampioenschap 2015.

Inschrijven

Inschrijven voor een kwalificatie toernooi kan tot en met 15 minuten voor aanvang van het kwalificatie toernooi. De top van de ranglijst kan zich tot en met woensdag 3 september inschrijven door middel van een mail via nationaleranking@knbbpool.nl. Er zullen 12 spelers direct worden toegelaten tot het eindtoernooi: dit zijn de top 12 spelers van de KNBB Pool Ranking. Spelers buiten de top-12 (maar binnen de top-32) kunnen door middel van een mail aangeven of ze op de reservelijst willen worden geplaatst. Indien er spelers uit de top van de ranking niet deel wensen te nemen aan het eindtoernooi dan worden hun plaatsen ingenomen door spelers van de reservelijst.

Prijzengeld

Het prijzengeld voor het KNBB Rotterdam Open 10-ball 2014 is als volgt:

Plaats Prijzengeld (€)
1 550
2 300
3-4 175
5-8 100
9-16 50

Dit prijzengeld wordt door de KNBB gegarandeerd en is onafhankelijk van het aantal deelnemers.

Dresscode

Tijdens de kwalificatie toernooien geldt geen dresscode. De dresscode voor het eindtoernooi staat beschreven in de reglementen.

Overige informatie

Alle overige informatie over dit toernooi en alle andere open toernooien kan je vinden onder het kopje Info en reglementen.

 

 
Copyright 2014 by DotNetNuke Corporation